Important!

Stimați cititori ai blogului școlii noastre,

Vă mulțumim, din nou, că sunteți alături de noi și că ne vizitați în număr mare zilnic! Vizionăm statisticile și ne bucurăm. Ne dorim în continuare să vă oferim toate noutățile legate de școala noastră și, de aceea, reluăm anunțul pe care îl făceam în urmă cu 2 ani pentru toți cei care, eventual, nu știau:

Începând cu luna noiembrie 2014 ne-am mutat. Din motive obiective.  Noua noastră adresă este: http://bassarabescu1.wordpress.com/  dar numele blogului a rămas neschimbat, adică „Gimnaziul Bassarabescu”. Paginile noului blog vor fi actualizate în timp și sperăm ca până la finalul acestui an școlar să regăsiți pe noul blog tot ceea ce vă interesează despre noi și nu numai.

Pentru a face trecerea mai ușoară, pe side-barul drept al fiecărui blog va exista un buton cu sigla școlii (vezi imaginea de mai jos). Dând click pe acest buton veți fi redirecționați imediat de pe un blog pe celălalt, în așa fel încât să aveți acces la toate informațiile care vă interesează.

Ne mutăm

Ne-am mutat! Vă invităm pe noul blog.

Vă mulțumim  pentru fiecare vizită pe care ne-ați făcut-o pe blogul vechi de-a lungul celor 6 ani de existență și vă așteptăm în continuare pe noul blog.

Cei 6 ani de la lansarea vechiului blog se împlinesc în data de 29 decembrie 2014 iar primul articol apărut pe vechiul blog era (nu putea fi altfel) despre Ioan Alexandru Bassarabescu

Articolul se numea: „Remember Ioan Alexandru Bassarabescu” la https://bassarabescu.wordpress.com/2008/12/29/remember-ioan-alexandru-bassarabescu/

Sunteți la distanță de un click de noul blog! Navigare plăcută!

Buton de redirecționare

A consemnat pentru dumneavoastră, administratorului blogului, timp de 6 ani,

prof. Cristina Prodan.