** Ziua a V – a

Carnavalul primăverii

Chiar din faza de proiectare a programului ce urma să fie desfășurat în săptămâna cu altfel de activități, elevii, părinții și profesorii au propus ca ultima zi să fie una relaxată și la care să participe toți elevii. Așa s-a înfiripat ideea unui carnaval. Mici momente artistice, muzică, dans și costume, toate urmau să fie prezente la carnaval. Și au fost. Chiar dacă unii elevi nu „și-au adus” costumele iar alții au fost doar spectatori, carnavalul s-a desfășurat după program.

În atenția tuturor au fost probele dedicate costumelor fiindcă fiecare clasă trebuia să prezinte pe „podium”câte unul din fiecare categorie:

  • personaj (prințesă, pirat, vrăjitoare, personaj celebru, etc.)
  • un costum realizat din materiale reciclabile sau ecologice;
  • un costum trăznit;

Ca de obicei creativitatea și  inventivitatea elevilor s-a pus în mișcare. Ajutați de părinți dar și îndrumați de profesori și diriginți au dat drumul distracției din ultima zi de școală altfel.

Iată secvențe de la carnavalul nostru.

Defilarea costumelor eco (10)Defilarea costumelor eco (11)Defilarea costumelor eco (1)Defilarea costumelor eco (21)Defilarea costumelor eco (22)

Alte costume de personaj (3)Alte costume de personaj (4)Alte costume de personaj (10)Defilarea continua (3)Costumele de personaj (15)Costumele de personaj (18)

Premiatii la costumele din materiale ecologice si reciclabile (3)Premiatii la costumele din materiale ecologice si reciclabile (4)

Costumele de personaj_ premiatii (1)Costumele de personaj_ premiatii (2)

La categoria costume traznite alti premiati (1)La categoria costume traznite alti premiati (2)

Juriul s-a străduit să fie imparțial.

In fata juriului (2)In fata juriului (3)

Publicul s-a bucurat.

DSCN1015DSCN1016

Momente artistice și câteva costume

Fantoma fara masca

Comitetul de organizare stabilit pentru această acțiune de amploare a reușit să coordoneze foarte bine desfășurarea carnavalului sub îndrumarea d-nei profesoare Ramona Ghițulescu. La carnaval au fost prezenți nu numai elevii claselor de gimnaziu și profesorii ci și reprezentanții părinților. Mulțumim tuturor celor care au asigurat ca desfășurarea carnavalului să se petreacă fără incidente: personalul administrativ și personalul  medical reprezentat de d-na asistentă a școlii.


Reclame
%d blogeri au apreciat asta: