**Clasele I – IV

Școala altfel” a fost plină de evenimente și pentru elevii claselor primare. Primele fotografii au sosit de la elevii claselor a II –a A, a III-a A, a III –a B care au desfășurat acțiuni frumoase și interesante. La reușita acestor activități și-au adus contribuția dna. Prof. Bucur Gabriela și dna. Dr. Dumitru Geanina.

Clasa a II – a A

Clasa a II -a A in prima zi de scoala altfel (1)Clasa a II -a A in prima zi de scoala altfel (2)Clasa a II -a A in prima zi de scoala altfel (3)Clasa a II -a A in prima zi de scoala altfel (4)Clasa a II -a A in prima zi de scoala altfel (5)Clasa a II -a A in prima zi de scoala altfel (6)Intalnirea cu d-na doctor_3.04.2012Vom avea o gradina frumoasa la scoala

Clasa a III – a A

Azi ne distram cu hartie si culori (1)_IIIAAzi ne distram cu hartie si culori (4)_IIIAAzi ne distram cu hartie si culori (2)_IIIAAzi ne distram cu hartie si culori (3)_IIIA

Clasa a IIII –a B

Primavara si Sfintele Pasti_IIIB (1)Primavara si Sfintele Pasti_IIIB (2)Primavara si Sfintele Pasti_IIIB (4)Primavara si Sfintele Pasti_IIIB (3)

Elevii din clasele amintite au fost îndrumați  pe parcursul celor 5 zile de d-nele învățătoare Daniela Dima, Beatrice Marin și Georgeta Dăncescu.

 

 

 

 

 

 

 

 


Reclame
%d blogeri au apreciat asta: