* EXPOZIȚIA „MY DAILY LIFE”

 sigla cu lifelong

În cadrul proiectului Comenius „A Film of European Pupils” derulat de școala noastră în parteneriat cu celelalte 6 școli din Europa una dintre activitățile prevăzute s-a finalizat de curând. Este vorba de o expoziție de fotografii prin care elevii din toate țările își fac cunoscute activitățile lor zilnice intitulată: „My daily life”.

Fiecare țară a trimis în celelalte țări  zece fotografii care urmau să – și ocupe locul în expoziția propusă. Elevii și-au împărtășit astfel cu ceilalți  câte o frântură de viață.

În vacanțe, excursii sau la bunici, studiind un instrument sau studiind pentru școală, jucându-se cu prietenii sau cu animalul preferat, făcând sport sau luând masa, sunt doar mici ferestre deschise spre o lume plină de culoare și speranță.

Pentru a putea viziona toate fotografiile din expoziție dați click pe imaginea site-ului.

 

A Film of European Pupils - site-ul proiectului  în România.

Panoul expoziției „My daily life” aflat în holul școlii.

Realizare: prof. Ramona Ilie, persoană de contact în echipa de proiect. Colaboratori: Elisabeta Chivulescu, Georgeta Dobre, Veronica Mănescu, Loreta Dori, Alina Bocan, Cristina Prodan, Amalia Stroe, Constanța Dobre, Beatrice Marin Elevii participanți la proiect au realizat fotografiile care au fost apoi selecționate și votate. Click pe fotografie pentru a vedea formatul mărit.

Daily life pupil 

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: