„Let’s Do It, Prahova!”

clip_image002

Let’s Do It, Prahova!

 

Let's do it Romania (1)“Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala. Ideea a apărut în urma filmuletului Estoniei, care arata intregii lumi cum estonienii au reusit sa realizeze o astfel de actiune, în vara anului 2009. Imediat au inceput sa apara si reactiile, tot mai multi dintre oameni intrebandu-se cum ar fi daca s-ar organiza si in Romania. Nu a mai durat mult pana  cand Liana Buzea, presedintele Asociatiei EcoAssist, a venit cu provocarea: “Let’s Do It, Romania!”.
In primele 3 editii din 2010, 2011 si 2012, au participat peste 650 000 de voluntari.

Judetul Prahova a reusit in 2011 sa ajunga pe locul 3 la toate criteriile impuse cu 47.519 saci de gunoi stransi si reciclati si cu participarea a 13 570 de voluntari  dintre care 9 120 au fost elevi. Iar in 2012 am optinut locul 2 la numarul de elevi implicati, acesta fiind de 94%din procentul de voluntari ( 12 000).

Anul acesta Ziua Mondiala a Curatenie se va desfasura pe 28 septembrie de la ora 8.00-15.00 avand ca scop in judetul Prahova implicarea a 15.000 – 20.000 de voluntari.

Asa ca hai sa ne unim si sa faurim impreuna o Romanie cat mai verde! Orice voluntar conteaza!

Pentru mai multe informatii, accesati:

Site: http://www.letsdoitromania.ro
Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro
Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO
Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Let's do it Romania (2)

Gimnaziul „I.A.Bassarabescu” din Ploiești este implicat  activ în acest proiect încă de la prima lui ediție. Exemplul personal oferit de d-na profesor Elisabeta Chivulescu a fost urmat și de cel al altor cadre didactice, dar și de elevi. Toți cei care doresc (elevi, cadre didactice, părinți, etc.) să se implice în acest an școlar în proiectul „Let ‘s Do It, Romania” sunt invitați să o facă la data anunțată: 28 sept. începând cu ora 8.00.

Conducerea școlii (dir. Angelica Georgescu și dir. adj. Elisabeta Chivulescu) și consilierul educativ, încurajează și susțin astfel de proiecte depunând un efort constant pentru educarea tinerelor generații în spiritul protejării planetei și resurselor.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: