Premiul I la „Profi te premiază” pentru școala „I.A.Bassarabescu”

Scoala Gimnaziala „I.A.Bassarabescu” a castigat premiul I la campania „Profi te premiaza” (1)5 decembrie 2012 Bucureşti, Aula Sediului Bibliotecii Centrale Universitare, Festivitate de premiere al campaniei "Profi te premiază", ediţia a II-a, 2012. Printre reprezentanţii a peste 200 de şcoli premiate pe ţară, se numără şi Şcoala Gimnazială "I.A.Bassarabescu".

Scoala Gimnaziala „I.A.Bassarabescu” a castigat premiul I la campania „Profi te premiaza” (2)Scoala Gimnaziala „I.A.Bassarabescu” a castigat premiul I la campania „Profi te premiaza” (3)

Scoala Gimnaziala „I.A.Bassarabescu” a castigat premiul I la campania „Profi te premiaza”Pentru noi este un premiu inedit ca şi consistenţă: 15 notebook-uri şi un server, deci e firesc ca cele doua eleve: Rîmboacă Bianca şi Nistor Theodora şi însoţitoarele lor: doamna Rîmboacă Magdalena, reprezentanta părinţilor şi prof. dir. adj. Chivulescu Elisabeta, să fie emoţionate. Confirmarea premiului, care este aşteptat să sosească în şcoala noastră până la încheierea primului semestru, s-a făcut de însuşi Directorul General Profi Rom Food, d-l Pawel Musial, în prezenţa d-nei Liana Preoteasa de la MECTS.

Scoala Gimnaziala „I.A.Bassarabescu” a castigat premiul I la campania „Profi te premiaza” (4)Scoala Gimnaziala „I.A.Bassarabescu” a castigat premiul I la campania „Profi te premiaza” (7)Scoala Gimnaziala „I.A.Bassarabescu” a castigat premiul I la campania „Profi te premiaza” (8)

Scoala Gimnaziala „I.A.Bassarabescu” a castigat premiul I la campania „Profi te premiaza”

Dar ce ar trebui să ştie despre PROFI orice elev din şcoala noastră ?…Că reţeaua de magazine numără peste 143 de magazine şi se află în expansiune continuă,că magazinele promovează o politică de încurajare a producţiei autohtone, vânzând produse româneşti 90% din totalul de 5000 de articole, că Ploieştiul are deja 4 magazine Profi, sau poate ar trebui să se cunoască importanţa pe care o acordă PROFI relațiilor cu comunitatea în care funcţionează. Dovada acestei realităţi este Campania "Profi te premiază"care are atâta grijă de dotarea şcolilor cu laboratoare IT!

Scoala Gimnaziala „I.A.Bassarabescu” a castigat premiul I la campania „Profi te premiaza”Scoala Gimnaziala „I.A.Bassarabescu” a castigat premiul I la campania „Profi te premiaza”Scoala Gimnaziala „I.A.Bassarabescu” a castigat premiul I la campania „Profi te premiaza”Scoala Gimnaziala „I.A.Bassarabescu” a castigat premiul I la campania „Profi te premiaza”

Scoala Gimnaziala „I.A.Bassarabescu” a castigat premiul I la campania „Profi te premiaza”Avem convingerea că si alte unităţi similare vor pune un accent mai consistent pe colaborările lor cu şcolile din cartierele în care există, dovedind că şi lor le pasă…Ce poate fi mai nobil, decât sponsorizarea unor şcoli, investiţiile în educaţie de care se pot bucura generaţii de elevi?!

A consemnat pentru blogul şcolii prof. Elisabeta Chivulescu

Reclame

Un răspuns

  1. […] În cadrul serbării, d-na director Angelica Georgescu a anunțat rezultatele concursului „Să mâncăm sănătos”(realizat în semestrul I în școală), precum și faptul că școala noastră a câștigat premiul I la concursul organizat de „Profi” cu titlul „Profi de premiază!” […]

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: