Inițiativă demnă de urmat

La acest început de an școlar, elevii clasei a VII – a A împreună cu doamna dirigintă Ramona Ghițulescu, au inițiat și realizat un proiect ecologic legat de cele patru elemente ale naturii și importanța lor pentru planetă și oameni: AERUL, APA,  FOCUL şi PĂMÂNTUL. Elevii au format  patru grupe, fiecare reprezentând câte un element.

Principala misiune a echipelor a fost aceea de cerceta și aduna  curiozităţi despre elementul reprezentativ, pentru ca apoi să le aplice pe câte un panou, pe care să- l decoreze cu materialele selectate şi gândite.

Acest proiect s-a desfăşurat pe parcursul mai multor ore si săptămâni. Echipele s-au străduit ca fiecare panou să iasă cât mai frumos şi mai complet și descrierea elementelor proiectului  să scoată în evidență particularitățile lor care s-au dovedit foarte interesante.

Apa_viata (1)

Apa_viata (2)Apa_viata (3)

Panouri_eco (1)Panouri_eco (3)Panouri_eco (5)Panouri_eco (6)

Pe data de 23 octombrie, împreună cu doamna profesoară de muzică, doamna Cristina Prodan, le-am expus la etajul I al şcolii, unde pot fi văzute de toţi elevii. Ei pot astfel să-și îmbogățească cunoştinţele și să profesorii noștri să aprecieze munca pe care am depus-o.

                                            A consemnat pentru blogul școlii eleva

Anca Lazăr din clasa a VII –a A 

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: