„Take a stand for teachers!”- 5 oct. World Teachers’ Day

Sub acest slogan, „Take a stand for teachers!” , se va desfășura în acest an ziua mondială a educatorului, zi consacrată deja în data de 5 octombrie a fiecărui an. Această zi își propune să îndrepte atenția în fiecare an asupra rolului foarte important pe care îl au educatorii în formarea și educarea copiilor pe întreg mapamondul.  Ziua se sărbătorește începând din anul 1994.

image

5 oct. World Teachers’ Day are un site și câte un afiș  personalizat în fiecare an. Sloganul fiecărui an atrage atenția asupra câte unei probleme cu care se confruntă profesorii, educatorii din întreaga lume.

În acest an sloganul „Sprijină-i  pe profesori!” sau „Ia poziție pentru profesori!” este un apel clar pentru toți cei implicați în educație să recunoască rolul crucial al profesorilor la toate nivelurile acesteia.

Afișul dedicat Zilei Educatorului în acest an.

Tuturor educatorilor din Școala Gimnazială „I.A.Bassarabescu” le transmitem un însuflețit  „La mulți ani!” și le urăm să aibă parte de multe satisfacții de pe urma educației pe care o oferă tinerelor generații.

A consemnat pentru blogul școlii

profesor Cristina Prodan

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: