Evaluarea națională începe mâine

Absolvenții claselor a VIII – a din școala noastră dau mâine (25 iunie 2012)  primul examen important, examen care va începe cu proba scrisă la limba și literatura română. Toți elevii sunt rugați să se prezinte la școală la ora indicată și să aibă asupra lor doar cele necesare susținerii examenului, respectiv instrumentele de scris și un act de identitate.

Pentru a susține probele Evaluării Naționale, elevii vor intra în sălile în care au fost repartizați, consultând listele aflate pe ușa sălii de clasă. Se vor așeza în bănci câte unul, în ordine alfabetică.

Alte indicații și precizări vor fi date în sala de clasă de către profesorii asistenți și vor fi strict legate de modalitatea de completare a casetei de pe foaia de examen sau de desfășurarea probei.

Foarte important!

Extras din Metodologie

Capitolul VI. DESFASURAREA EVALUARII NATIONALE

Art. 17

(16) Se interzice elevilor să patrundă în clasa cu orice fel de lucrări: manuale, dictionare, notite, însemnari etc., care pot fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum si cu telefoane mobile si cu orice instrument electronic de calcul, de stocare de informatii sau de comunicare. Nerespectarea dispozitiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de clasa duce la eliminarea elevului din clasa de catre presedintele comisiei, indiferent daca materialele interzise au fost folosite sau nu, si la notarea cu nota 1 (unu) a lucrarii elevului eliminat. Nerespectarea dispozitiilor mentionate poate conduce, dupa caz, la sanctionarea asistentilor.

Conform Metodologiei în vigoare (din 2010 – 2011 ), pe ușa fiecărei săli de clasă va fi afișat acest punct din articolul 17.

Dacă există elevi care vor să facă o ultimă verificare a cunoștințelor lor ei pot accesa subiectele care s-au dat la  sesiunea specială a Evaluării Naționale. Click pe fiecare subiect de mai jos.

Limba si literatura romana  – 15-00 06.06.2012

Matematica – 15-00 07.06.2012

 

Succes

Pagina „Contact” a acestui blog poate fi accesată de părinții și elevii școlii în cazul în care se ivesc situații care necesită lămuriri sau pentru solicitarea unor informații.

Anunțuri

Un răspuns

  1. […] Evaluarea națională începe mâine Posted on 24/06/2012 by Criss […]

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: