Cu 7 B la „Șapte scări”

25 de elevi curioşi şi dornici de cunoaştere, au realizat pe 13 iunie, o excursie de neuitat de studiu, dar şi de relaxare. În tentativa lor de a face şi o drumeţie au fost însoţiţi de prof. Elisabeta Chivulescu, de bibliotecara Matei Florentina, de fosta noastră colegă, Iolanda Mehedinţ şi d-na Cârstea Elena, din partea părinţilor.

7B la Canionul 7 Scari (22)7B la Canionul 7 Scari (11)

Ziua promitea un soare generos după o lungă perioadă de ploi… Aşa am ajuns la Dâmbul Morii şi de acolo, pe cărări de munte la Canionul 7 scări.

7B la 7 scari (4)7B la 7 scari (5)7B la 7 scari (6)7B la 7 scari (9)7B la 7 scari (8)

Locul, numit 7 Scări, este miraculos şi la îndemâna oricărui iubitor de natură. Elevii au recunoscut şi au cules plante medicinale, au iniţiat o activitate de curăţenie a popasului de dinaintea canionului, au manifestat atitudini de întrajutorare în timp ce învăţau jocuri de exterior şi toate acestea cu voie bună, dată şi de cântecele de drumeţie, învăţate la orele de cor sau în tabere.

7B la 7 scari (10)7B la 7 scari (11)7B la 7 scari (12)7B la 7 scari (13)

Canionul 7 Scari (2)Canionul 7 Scari (3)Canionul 7 Scari (6)Canionul 7 Scari (7)Canionul 7 Scari (8)

Ultimele poze au fost reţinute pe obiectiv cu un alt prilej, deoarece excursia s-a dorit a fi, în primul rând, de orientare, 23 de elevi nevăzând până acum aceste locuri. Ei urmează să se întoarcă aici împreună cu părinţii lor şi cu ei să străbată, eventual, întregul canion. Merită!

7B la 7 scari (1)

A consemnat pentru blogul școlii prof. Elisabeta Chivulescu

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: