Minunile nu există, spun unii, dar iată că alţii le trăiesc!

…A fost odată un băieţel care cu greu şi-a găsit loc într-un colectiv şcolar, drept pentru care s-a mutat la şcoala noastră… Aici s-a întâmplat "minunea" şi a fost acceptat de toţi, chiar dacă îl numeau Einstein-ul clasei, chiar dacă nu reuşea mereu să facă ceea ce face un elev obişnuit dintr-o clasă a V-a. Asta pentru că avea şi alte preocupări care îi surclasau vârsta.

Azi avem motive clare să ne mândrim cu el, cu elevul de la a V- a B, Lupu Valentin Răzvan, care datorită interesului său pentru chimie (Sic!) a putut participa la Concursul Naţional de Chimie "Coriolan Drăgulescu" din Timişoara,  în perioada 27- 29. 04 2012. Despre ineditul evenimentului, despre faptul că acolo organizatorii au fost plăcut surprinşi şi uşor depăşiţi de situaţie…vom vorbi într-un alt articol şi interviu.

Audienţă uimităCe contează vârstaCu Biblia Lui...Diploma de ParticipareEchipa PrahoveanăEcuson

Concluzia rămâne: felicitări cadrelor didactice care cred în şansa elevilor, îi încurajează, le dau aripi…! Felicitări ELEVILOR care-şi caută calea spre afirmare!

În AULA...A!...U..., la facultateÎn elementul lui...Juriul exigent îl felicităMentiuneO pălărie cam mare...Pentru eligibilitate nu a fost suficientPremiu Excelenta

Repeta cu voce tareUimire şi încântareUn precoce...

Acum cred că sunt grăitoare pozele !! Pentru  voi a consemnat director adjunct Chivulescu Elisabeta,  care crede în menirea dascălului: Orice copil poate fi educat, dacă ştii să-l valorizezi!

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: