Mici, dar Campioni…și încă naționali !

Imaginea şcolii I.A. Bassarabescu n-ar fi completă pentru cei ce ne vizitează blogul, dacă n-ar cunoaşte strădania elevilor din clasele II-IV, strădanii răsplătite la cel mai înalt nivel: Campionatul Naţional de atletism, căci de atleţii noştri este vorba, pregătiţi de doi antrenori inimoşi: Maria şi Florin Andrei, profesori exemplari şi pentru modul în care ştiu să colaboreze cu şcoala noastră.

Campionii (1)

Aceşti copii minunaţi au în palmares numeroase premii colective şi individuale, Niculiţă Remus din cls a II-a B, având deja 13 medalii, iar Andrei Ioana Rebeca, din a II-a D deţine deja 16 medalii strălucitoare. Pentru a fi mai convingători vom enumera rezultatele de la ultima ediţie a Campionatului Naţional de Atletism:

Nica Florin din cls a IV-a C este Campion Naţional la 50 m şi a obţinut locul II la ştafetă;

Andrei Ioana Rebeca din a II-a D a ocupat locul II atât la proba de 40m, cât şi la 200m;

La proba: Ştafete s-au obţinut rezultate remarcabile:

          Locul I – Creangă Cristina Ioana – II D

                     – Gudi David Laurenţiu -II D

                     – Niculiţă Remus Andrei – II B, iar la aceeaşi probă elevele Baicu Raluca şi Mototolea Dariana Georgiana au ocupat un merituos loc III.

Campionii (2)Campionii (3)Campionii (4)Campionii (5)

Felicitări tuturor din partea conducerii şcolii!… şi aplauze din partea tuturor elevilor, care se pot mândri cu aceşti colegi şi le pot urma exemplul!

Pentru blog a consemnat cu mândrie nedisimulată, dar cu nostalgie, dir. adj. prof Chivulescu Elisabeta, fostă atletă şi ea.

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: