Lecții cu …colinde

În ultima zi de şcoală a primului semestru ce tocmai s-a încheiat , elevii clasei a IV-a A si a IV-a B au desfăşurat, în laboratorul de informatică, o activitate cu prilejul sosirii Sfintelor Sărbători de iarnă coordonaţi de prof. Lemnaru Alexandra şi înv. Oancea Elena şi Sladariu Aura.

Activitatea s-a deschis cu două colinde cântate de elevii clasei a IV-a B – “Domn, domn să înălţăm” şi “Astăzi s-a născut Hristos.” .

IMG_3934IMG_3941IMG_3944IMG_3946

Elevii şi-au manifestat bucuria venirii Sfintelor Sărbători realizând felicitări de Crăciun în programul Paint şi urând, prin intermediul lor, sărbatori fericite cadrelor didactice.

urare c3Urare c6urare c7

Programul a continuat cu un spectacol prezentat de eleva Radu Bianca, în care elevii clasei a IV-a A au cântat colinde, au recitat poezii de iarnă din literatura populară sau scrise de poetul Vasile Alecsandri.

Pe parcursul programului, elevii Răduţă Andrei şi Dinu Gabriel au venit cu o surpriză . Elevul Dinu Gabriel a acompaniat corul de colindători cu chitara, cântând un vals de Matteo Carcassi, iar elevul Răduţă Andrei a cântat la orga elecronică piesele Greensleeves şi o Sonatina în Fa major a lui Diabelli.

În încheiere, elevii clasei a IV-a B au cântat în cor “Ce-aţi văzut, păstori?” , iar elevii clasei a IV-a ne-au cântat şi urat căldurosul “La mulţi ani !”.

Elevul Răduţă Andrei ne-a mai pregătit o surpriză, cântând cântece la vioară, printre care s-a remarcat în mod deosebit Silent Night.

Pentru blogul școlii a consemnat

prof. Alexandra Lemnaru

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: