Întâlnire peste ani 2001 – 2011

O, tempora!

Pășind cu grijă și emoție pe poartă. Cineva îi va aștepta mereu aici, la școală.

In fata scolii

La iniţiativa unui grup de absolvenţi din anul 2001 ai şcolii I.A.Bassarabescu, la începutul acestui an şcolar, a avut loc o întâlnire de suflet la care au luat parte cu entuziasm, dar şi cu strângere de inimă, 20 de elevi din fosta clasă a VIII-a A şi învăţătorii şi profesorii lor care au reuşit să sădească în sufletul lor dorinţa de a reuşi în viaţă, indicându-le şi calea…Timpul n-a stat în loc pentru nimeni! Ei s-au împlinit, mai mult la figurat: profesional, personal, s-au maturizat, s-au căsătorit, s-au îndepărtat geografic un pic, dar diriginta lor a recunoscut în fiecare dintre ei, acel ceva care nu se poate schimba, pentru că au crescut într-o şcoala unde OMENIA este la ea acasă!

Cele doua din umbraDoctoranda cu profesoaraEducatorii lorElevii de acum 10 ani

Timpul, ziceam, n-a stat în loc nici pentru dascălii lor: Dăncescu Georgeta, Ionescu Cristina, Ulescu Alexandru,  Ioniţă Laura, Petcu Elena, Chivulescu Elisabeta, Sitaru Nicolae. Ei au ajuns un pic mai cărunţi, dar un pic mai experimentaţi, un pic mai toleranţi şi, desigur, mai buni.

elevii2Glumetul

Visatorul
Iata o mostra de atmosferaMarea Iubire teorieMaritataOrganizatoriiPoza de grup

Momentele evocatoare au fost multe şi de ambele părţi…provocând: neascunse emoţii, trăiri sincere de încântare şi momente de regăsiri nostalgice…

Să nu fim trişti că s-au sfârşit aceste clipe, să fim bucuroşi că s-au petrecut! ar spune diriginta fericită, a cărei clase au obiceiul de a se întoarce cu recunoştinţă, după 10 ani acolo, unde au trăit emoţia de a răspunde prezent – la şcoala omeniei.

S-a folosit si tablaTortul promotiei

                            Moment consemnat pentru blogul şcolii de diriginta Chivulescu Elisabeta.

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: