Școala Bassarabescu în top 10

La sfârșitul lunii iunie, ziarul „Observatorulph.ro” a dat  publicității o listă care cuprinde cele mai bune școli din Prahova. Lista s-a bazat pe media de admitere la liceu. Școala noastră, „I.A.Bassarabescu”, a fost plasată pe locul 4 în acest top, după Colegiul Național „Mihai Viteazul”. La o privire mai atentă se observă că suntem de fapt pe locul al 2- lea în ceea ce privește media (9,99), fiindcă primul loc revine mediei 10.

image

Munca perseverentă și de calitate a corpului profesoral, străduința și seriozitatea elevilor dar și procentul mare de părinți (familii) care înțeleg necesitatea ca elevii să învețe pentru dobândirea de competențe și nu pentru a obține o note mari, ne-au adus pe acest onorant loc.  În acest an școlar au existat 33 absolvenți ai clasei a VIII –a cu medii între 9 și 10 și  media cea mai mare a aparținut elevei Anjie Diana Goh. Eleva a obținut la testarea națională media 10.

Toți cei amintiți mai sus merită felicitări.

Iată mai jos un extras din ziarul amintit:

image„Observatorulph.ro a întocmit topul celor mai bune zece şcoli din Prahova, în funcţie de media de admitere la liceu obţinută de cei mai buni elevi ai unităţilor de învăţământ respective. Media de admitere în liceu se calculează astfel: media aritmetică între media generală la Evaluarea Naţională 2011, susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a şi media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a.


Locurile 1-2 Media de admitere 10
Colegiul Naţional Ion Luca Caragiale Ploieşti
Şcoala Henri Mathias Berthelot Ploieşti

Locurile 3-4 Media de admitere 9,99
Colegiul Naţional Mihai Viteazu Ploieşti
Şcoala I.A. Basarabescu Ploieşti

Locurile 5-10 Media de admitere 9,97
Şcoala Centrală Câmpina
Colegiul Naţional Nicolae Iorga Vălenii de Munte
Colegiul Naţional Nichita Stănescu Ploieşti
Colegiul Naţional Nicolae Grigorescu Câmpina
Colegiul Naţional A.I. Cuza Ploieşti
Şcoala Gheorghe Pănculescu Vălenii de Munte”

Technorati Tags: , , ,
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: