Un pas spre viitor

În perioada 9-14 mai 2011s-a desfășurat în sala Octavian Bellu a C.N.A.I.Cuza “Săptămâna de Excelență” în cadrul căreia a avut loc și Târgul ofertelor educaționale.

image

Am vizitat, împreună cu doamna profesoară Iuliana Furtună și elevi din clasele a VIII-a C și a VIII-a D acest târg-expoziție, în care fiecare liceu sau grup școlar era reprezentat de elevi dornici să își prezinte școala, ajutați de câte un profesor.

image

În dreptul standului Grupului Școlar Transporturi Ploiești, un profesor ne-a înmânat câte un pliant și ne-a explicat însuflețit că orice carieră vom alege, vom avea nevoie de transporturi, iar lângă biroul Grupului Școlar Agricol Bărcănești am văzut o adevărată expoziție de conserve : gemuri, compoturi, murături, etc.

Pe lângă standurile liceelor participante și-a făcut loc și Clubul Copiilor cu o ofertă asemănătoare cu cea din anul acesta.

Voluntarul O.N.G.-ului care luptă pentru o viață mai bună a copiilor instituționalizați ne-a îndemnat să semnăm o petiție pentru interzicerea magazinelor de etnobotanice și ne-a oferit drepturile omului în miniatură.

Pierduți printre standuri și ecrane de proiecție, alături de alți viitori absolvenți al clasei a VIII-a am reușit să ne interesăm de liceul preferat.

image

Ieșind din sala Octavian Bellu, sub soarele fierbinte, mi-am pus în sinea mea întrebarea : “ Oare vor reuși toți copiii “mei” să intre acolo unde își doresc ?”

Prof . Angelica Georgescu

și clasa a VIII-a C

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: