A venit primăvaraaaaaa…….

Primavara_martie_Toader (4)

Vineri, 25 martie 2011, a sosit primăvara, oficial și la școala „I.A.Bassarabescu”. Responsabil avizat pentru acest segment a fost clasa a IV – a A, diriguit cu talent de d-na învățătoare Ecaterina Toader secondată îndeaproape de d-na bibliotecară, Florentina Matei.

Primavara_martie_Toader (9)Primavara_martie_Toader (8)Primavara_martie_Toader (10)Primavara_martie_Toader (11)Primavara_martie_Toader (12)

Totul s-a petrecut în cadrul lecției susținute în cadrul Comisiei metodice a învățătorilor de la clasele a III –a și a IV –a. Toți cei prezenți au simțit acțiunea razelor solare aducătoare de reînviere și revigorare, datorită elevilor care au creat o atmosferă plină de efervescență.

Efervescența s-a tradus prin cântecele interpretate, prin versurile recitate pe fundal muzical, prin referatele doldora de informații literare, de artă, de tradiții, de creații proprii. Elevii au prezentat asistenței compunerile și ghicitorile, desenele și compozițiile tematice de tip colaj.

Primavara_martie_Toader (1)Primavara_martie_Toader (2)Primavara_martie_Toader (3)Primavara_martie_Toader (5)

Momentul a fost imortalizat, grație artei fotografice, de  profesor Elisabeta Chivulescu, care cu părere de rău, s-a simțit depășită și copleșită de momentul deosebit oferit de susținătorii activității.

Primavara_martie_Toader (14)

A consemnat pentru blogul școlii, aceeași Elisabeta Chivulescu.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: