Campania „Let’s do it, Romania!”

Pe 25 septembrie 2010 în România a avut loc o amplă acțiune de curățenie la nivel național. Campania s-a numit „Let’s do it, Romania!” și la ea au participat foarte mulți voluntari. Aceștia au reușit să strângă peste 550.000 de saci cu gunoi.

Școala „I.A.Bassarabescu” a avut reprezentanți în cadrul acestei acțiuni fără precedent. Rezultatele finale, transmise nouă printr-un newsletter,  înseamnă: „Peste 200.000 de voluntari au participat la Ziua de Curățenie Națională, fiind astfel atins obiectivul proiectului privind numarul minim propus de voluntari implicati. Mai mult de 550.000 de saci au fost stransi din intreaga țară.”

Județul Prahova s-a situat printre  județele cu un număr mare de voluntari în cadrul campaniei de curățenie  din România. Astfel cei 7.547 de voluntari prahoveni au strâns 25.551 de saci cu gunoi. Pe viitor asociația își propune să continue ceea ce a început pe 25 septembrie. Toți cei care au idei, doresc să se implice sau doar vor să se informeze în legătură cu acțiunile viitoare, sunt invitați pe site-ul campaniei: http://www.letsdoitromania.ro/

 

image

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: