Sosesc știri de…Halloween

Avand un decor in culorile toamnei, insotit de dovleci ornati si lumină difuză, duminica 31 octombrie 2010, membrii Consiliului Local al Copiilor si Tinerilor Ploiesti, alaturi de minunata doamna Liliana Iliescu, coordonatoarea consiliului, au sarbatorit la centrul comercial Winmarkt, Halloween-ul intr-un mod inedit.

IMG_6608

IMG_6606

Costumati in pirati, vrajitoare, printi, printese, căpcăuni, alaturi de câțiva artisti de la Liceul de Artă "Carmen Sylva", elevii consilieri i-au incurajat pe copii să faca ce stiu ei mai bine: să creeze. Micuții fascinati de personajele de poveste s-au lasat pictati pe față, devenind chiar ei faimosii eroi ai Halloween-ului.

IMG_6604

Când noaptea și-a asternut mantia peste oras, am pornit cu mic cu mare in pas de defilare pe batranul Bulevard, alături de un dragon urias să alungam spiritele rele care ar indrazni să vina in lumea noastra. Am fost la datorie si am strigat cat ne-au tinut puterile: "Trick or Treat?". Toți copiii au fost serviti cu dulciuri si astfel au scăpat de sperietură.

IMG_6613IMG_6614
Prin joc si participare activă, am aflat ce inseamna Halloween, cum se sărbatoreste, de ce se deghizeaza oamenii în personaje negative cu ocazia acestei sarbatori si cum se alungă spiritele rele.
HAPPY SCARY HALLOWEEN!  Ne-a transmis Andrei Ivan Valeriu din clasa a VII –a A.DevilNinjaGhost

Update:

Halloween-ul a continuat și luni 1 noiembrie 2010 prin școala noastră. Elevii mai multor clase s-au deghizat în fel și fel de, hai să zicem, înfricoșătoare  personaje pentru a sărbători prin pauze sau pe la orele de engleză și dirigenție. Bu – hu – huuuu a fost expresia la ordinea zilei, mulți încercând să-și sperie colegii.

Iată câteva personaje întruchipate de elevii clasei a VI –a A:

VI A_Halloween (3)VI A_Halloween (10)VI A_Halloween (4)VI A_Halloween (5)VI A_Halloween (8)VI A_Halloween (11)VI A_Halloween (12)

 

 

 

 

 

 

 

halloween la a VI -a A

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: