Campanie umanitară

Dragi elevi,

În ultimele săptămâni inundațiile au făcut ravagii în zona Moldovei. Mii de oameni și-au pierdut agoniseala de -  o viață și au rămas, împreună cu familiile lor, pe drumuri.

Click pe imagine! Primăria municipiului Ploiești a lansat începând cu data de 3 iulie 2010 o campanie de colectare de ajutoare umanitare pentru persoanele afectate de inundații. Campania își propune să strângă ajutoare de orice fel pentru cei rămași fără nimic. Oricine poate dona câte ceva la centrele special amenajate de primărie (click pe oricare din imagini!).Primăria municipiului Ploiești

În acest scop școala noastră lansează și ea un apel către toți  elevii ei dar și  către familiile  lor să participe la această campanie. Apelul este deopotrivă adresat  cadrelor didactice  și personalului administrativ al școlii.

Școala noastră se alătură campaniei umanitare declanșate de primăria municipiului Ploiești.

Sperăm că veți înțelege greutățile acestor oameni greu loviți de apele dezlănțuite așa cum ați făcut și într-o altă situație când, prin donațiile voastre, ați contribuit la tratamentul unui copil grav bolnav. Acele donații, peste 1000 de lei, au ajuns la copil și el va beneficia de un tratament pe care altfel nu și l-ar fi putut permite, tratament care i-ar putea salva viața.

Copilul care a primit donațiile voastre.

                 DONAȚI PENTRU SINISTRAȚI !

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: