Prietenii pompierilor

Fotografie0153 Deşi era cu gândul la vacanţă, echipa şcolii “I.A.Bassarabescu” formată din : Cîşlianu Maria (7B) – căpitanul echipei, Cîşlianu Radu (5B), Berbec Raluca (5C), Fofircă Andrei (5C), Negoi Aşer (5C), Oprea Florin (5C), Dinu Octavian (6A), Alexandru Ştefan (6D), Minoiu Marian (6D) şi Dinu Diana (7C) a participat la concursul cercurilor tehnico-aplicative de elevi “ Prietenii Pompierilor” desfăşurat pe 10.06.2010 la Colegiul Tehnic “Lazăr Edeleanu”.

Concursul „Prietenii Pompierilor" este o competiţie tehnică dar şi sportivă în domeniul apărării împotriva incendiilor și a fost organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Șerban Cantacuzino” – Prahova în colaborare cu Inspectoratul Școlar.

Fotografie0156

Concursul a constat în două probe una teoretică şi una practică – ştafeta de 400 m cu obstacole.

Fotografie0160 Fotografie0165 Fotografie0168

Festivitatea de premiere s-a desfăşurat la sediul I.S.U.- Ploieşti, după o demonstraţie a tehnicii şi tacticii pompierilor. Concurenţii au văzut maşinile de intervenţie şi au fost pentru o jumătate de oră mici pompieri.

La concurs au fost invitate să participe și alte școli:  Colegiul Naţional „Jean Monnet" Ploieşti, Şcoala cu clasele I-VIII „Sfânta Vineri", Şcoala cu clasele I-VIII „Sfântul Vasile" şi Şcoala cu clasele I-VIII „Profesor Nicolae Simache".

prof. Ilina Virginia și

prof. Georgescu Angelica

Etichete Technorati: ,,,
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: