Concurs Național pe teme de ecologie

P1220372 La 30 aprilie 2010, sub titlul "Viitorul este verde – Gândește ECO” -, Liceul teoretic "Vasile Alecsandri" din Iași, a organizat prima ediție a Concursului Național, cu o participare deosebit de largă.

Competiția s-a desfășurat pe 3 secțiuni: desene pe calculator cu tematică ecologică, fotografii ale unor obiecte realizate din materiale reciclate şi referate pe teme ecologice şi de protecţia mediului.

Au trimis lucrări elevii din întreaga țară sub îndrumarea a 300 de cadre didactice. Școala noastră a participat la secțiunea eseu – cu lucrarea elevei Goh Anjie Diana cls. a VII-a C. Andrei Ivan (cls a VI-a A) – a trimis un desen făcut pe calculator și o hartă a României confecționată din dopuri. Elevul școlii noastre a obținut premiul al II – lea la cele 2 secțiuni la care a participat.

Diploma Ivan Andrei Diploma Ivan Andrei

La concurs au mai participat: Frangulea Alexandra si Tudor Ioana (cls a VI-a A) – sub îndrumarea prof. dir. adj. al școlii I.A.Bassarabescu,  Elisabeta Chivulescu, distinsă cu o Diploma de Excelență.

P1220373 

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: