Timp pentru noi

21 mai, zi sfânta pentru atâția români, este și ziua școlii "Elena Doamna".  În acest an școlar (2009-2010) evenimentul a fost sărbătorit prin finalizarea proiectului național  "Cu noi despre noi" la care au luat parte 11 județe. Împreună cu prof. Mărgărit Valeria, subsemnata,  Chivulescu Elisabeta și-a consemnat impresiile despre cum am devenit dascăl.

Câștigătoarele:  Valeria Mărgărit și Elisabeta Chivulescu

Diploma Blazon și revistăDiploma   

Produsul final este o revistă în care articolele create de suflete sensibile, cu vocație pentru apostolatul educatorului sunt mărturiile emoționante ale devenirii sau recunoștinței.

Revista Argument în deschiderea revistei

Frumoasă întâlnire de suflet! Gazdele au organizat un mod inedit de șezătoare, sub forma prezentării "Blazoanelor proprii", unde au căzut orice fel de bariere de comunicare, totul îmbrăcând forma cea mai desăvârșită a sincerității și empatiei.

Participanți

A fost o reuniune reușită, sunt recunoscătoare organizatorilor pentru oportunitatea creată de a mă mărturisi în acest chip elegant. Trebuie menționat faptul că la acest concurs au luat parte cadre didactice din învățământul preuniversitar din diverse județe ale  țării.

Coordonatorii și partenerii educaționali

Articol realizat de

profesor Elisabeta Chivulescu

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: