Câștigătorii concursului …

Banner concurs

Drapelul scolii   

    A treia ediție a concursului, intrat deja în tradiția școlii I.A.Bassarabescu, s-a derulat de ZIUA ȘCOLII, 29.03.2010 și a constituit o prelungire a evenimentelor derulate în săptămâna Comenius (22-27.03), consfințind adevărul că la noi cadrele didactice fac și o altfel de educație.

Lectura Modus Vivendi 2010 - juriul

         Au participat finaliștii din patru școli: Colegiul Jean Monnet, Școala Nicolae Iorga, Școala I.A.Bassarabescu și Școala Nicolae Titulescu. Ca noutate pentru acest an,  organizatorii – catedra de limba română  și biblioteca școlii – la inițiativa d-nei Chivulescu Elisabeta – au introdus și un moment omagiu prin care au readus în atenția participanților o altă personalitate marcantă a literaturii române, care e născută în aceeași zi cu mentorul nostru spiritual, 29.03, ELENA FARAGO. 

Cu acest scop s-a realizat un afișaj cu cele mai importante momente din viața și activitatea poetesei dedicate literaturii pentru copii. D-na Andreea Moldovianu – actor din juriu a citit din opera Elenei Farago la finalul întâlnirii, reușind să trezească în auditoriu emoții care vibrau în consens cu mesajul generos-umanist al autoarei.Lectura Modus Vivendi 2010 (2) Lectura Modus Vivendi 2010 - concurenta.

    Ne-au uimit prin pregătirea serioasa a lecturii, cei de la colegiul Jean Monnet, care și-au adjudecat trei premii din cele patru. Felicitările juriului nu s-au lăsat așteptate nici pentru ceilalți participanți, câștigători și ei în ale culturii promovate prin lectură. Cu toții s-au simțit îmbogățiți spiritual, iar concursul Lectura Modus Vivendi a câștigat  în valoare și prestigiu.

Lectura Modus Vivendi 2010 - un popas la panoul proiectului Comenius Lectura Modus Vivendi 2010 - La final de concurs.
Toți oaspeții noștri s-au simțit foarte bine în școală și au remarcat: "aveți o școală frumoasă și bună!"

Câștigătorii.

Felicitări  !

Articol realizat de Prof. Elisabeta Chivulescu

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: