Evenimentele lunii martie

Luna care în popor anunță venirea primăverii și o face pe Baba Dochia să-și arunce cele 7 cojoace va lua în curând sfârșit. Acestă lună a fost însă bogată în evenimente pentru școala noastră și pentru toți cei care îi calcă pragul zi de zi. Unul dintre evenimente s-a petrecut chiar de mărțișor și despre el vă povestim câte ceva.

Ghiocei pentru bunicii mei

          1 MARTIE, ZIUA  MĂRŢIŞORULUI, este pentru toţi  o sărbătoare a bucuriei, plină de frumuseţe şi gingăşie.

Ghiocei pentru bunicii mei. Clasa a II -a D
         Elevii clasei a II-a D, conduşi de profesor Dobre Constanţa, au dorit să-i aibă alături în cea dintâi zi a  primăverii pe  dragii lor bunici şi părinţi.
Pregătirea întâlnirii cu bunicii a început cu mult timp înainte. Elevii au realizat minunate felicitări şi mărţişoare pe care le- au oferit cu drag bunicilor .

ÎN AŞTEPTAREA BUNICILOR…           

în așteptarea bunicilor Împreună cu d-na profesor Constanța Dobre                                        
     Într-o atmosferă sărbătorească, bunicii au fost întâmpinaţi cu ghiocei, cu zâmbete şi multă dragoste.

Au sosit! Le-am oferit ghiocei. Bine ați venit!
Emoţia ne-a copleşit pe toţi, atunci când, rând pe rând, amintiri  sau întâmplări hazlii au fost evocate , aducând în privirile bunicilor duioşie. Nepoţii au arătat că-şi preţuiesc bunicii şi-i iubesc.
     Legenda Mărţişorului, cântecele de primăvară, poeziile dedicate bunicilor au fost, de  asemenea, momente speciale ale acestei sărbători. Bunicii  au fost generoşi cu aplauzele şi mândri de nepoţii lor.

Legenda Mărțișorului

            Au însufleţit atmosfera cântecele interpretate la chitară de elevul Bucur Robert , care studiază cu pasiune acest instrument muzical.

Muzica ne încălzește sufletele.
Demonstraţia de Karate tradiţional, realizată de  Brânzaru Alexandru, a fost urmărită cu mare atenţie şi răsplătită cu aplauze.

Demonstrație de karate.
Fiecare copil a vrut să-şi exprime bucuria că bunicii îi sunt alături , iubitori blânzi  şi răbdători.

Alături de bunici pe băncile școlii.
            La plecare, bunicii au admirat expoziţia cu lucrări realizate de copii, fotografiile care surprind momente din activitatea noastră şi diplomele primite la diferite concursuri.
Vă mulţumim, dragi bunici, pentru că aţi onorat invitaţia noastră şi vă mai aşteptăm…

prof. DOBRE  CONSTANŢA

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: