Presa a fost prezentă

Proiectul in România

„Conferința de presă”.  Cu asta a debutat prima zi din cadrul reuniunii de proiect din România. Elevii noștri au avut astfel posibilitatea să pună întrebări invitaților despre aspecte mai puțin cunoscute privind țara, sistemul de educație, personalități marcante sau tradiții. Dialogul s-a desfășurat în limba engleză, a avut ca suport o imagini, fotografii, filme și a inclus o prezentare a României, județului Prahova și orașului Ploiești.

La conferință au fost prezenți: întreaga echipă de proiect,  directorii școlii, reprezentantul Inspectoratului școlar, d-nul Aurel Graur, repezentanți ai comunității locale, sponsori și părinți, echipa de filmare, ș.a. În zilele următoare vă vom prezenta multe și interesante aspecte ale acestei întâlniri.

La conferinta de presa - invitații

 

La conferinta de presa- elevii 

Telegraful de Prahova a fost prezent în școala Bassarabescu ieri, 22 martie 2010, la această reuniune de proiect și articolul a apărut în ediția de astăzi. I s-a alăturat și televiziunea locală Alpha.  „A Film of European Pupils” este un proiect Comenius în care 7 țări europene sunt partenere: Turcia (inițiatoarea), Anglia, Italia, Norvegia, Lituania, Spania și România. 

Telegraful Click pe imagine pentru tot articolul!

revista scolii Studia

Cu acest prilej a fost lansat și numărul 23 din revista școlii „Studia” pe care-l veți regăsi în curând în pagina dedicată revistelor. Acest număr se deschide cu un articol dedicat proiectului nostru.

 

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: