Vizitatorii noștri: 20.000

20.043 de vizitatori in data de 27  septembrie 2009. 

În anul lansării proiectului Comenius în școala noastră, 2008,  mă hotărâsem deja  să încerc să fac cunoscută școala „I.A. Bassarabescu” pe internet, știind deja cu ce viteză și cu ce forță se pot propaga informațiile în lumea (aș zice imensă și „nevăzută”) a internetului.  „Nevăzutul” internet poate însemna (paradoxal) a fi mult mai vizibil decât dacă ai scrie la un ziar, ai vorbi la radio sau ai participa la o emisiune televizată. Și dovada stă în vizitatorii noștri. 

De – a lungul celor 9 luni, blogul de prezentare (cum l-am numit) a avut vizitatori din aproape toate țările europene, din Statele Unite ale Americii dar și din America de Sud, Africa, Asia sau Australia.

20 iulie 2009 Sydney, Australia

Imaginea de sus: la 20 iulie 2009 – vizitator din Sydney, Australia. Se poate observa și punctul care marchează vizitatori din zona Africii.

Blogul s-a dovedit nu numai un mijloc prin care să ne facem cunoscuți în România și în lume ci și un „instrument” util elevilor și părinților acestora în perioada examenelor și admiterii din iulie 2009. Atunci s-au înregistrat cele mai mari valori de trafic, așa cum se poate observa din graficul de mai jos, întrucât pe blog s-au publicat link-uri rapide către site-ul admiterii alături de toate regulamentele și metodologiile în vigoare. Am dat astfel posibilitatea ca acestea să fie mult mai accesibile tuturor.

Trafic blog în perioada repartiței  computerizate

Deși îl amintesc abia acum,  proiectul Comenius „A Film of European Pupils”, a fost, într-un fel, începutul, „motorul” acestui blog. Și asta se întâmpla deoarece în  deschiderea argumentării  formulate de  Dilek Turna (profesor la școala din Adana – Turcia ) se propunea: comunicarea pe internet.

Nu aș vrea să închei acest mic articol dedicat oricui trece pe aici fără a adresa felicitări tuturor celor care au contribuit într- o oricât de mică măsură la existența acestei adrese: https://bassarabescu.wordpress.com  sau „Gimnaziul I.A. Bassarabescu”.

Felicitări ! celor ce ne citesc sau doar ne vizitează și celor ce contribuie existența unei școli deosebite în Ploiești – Prahova- România.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: