Unde-i „Țara lui Andrei”?

Sigla concursului În luna aprilie a acestui an Petrom a lansat concursul de responsabilizare socială intitulat „Țara lui Andrei”. Programul își  propune să educe și să responsabilizeze partenerii Petrom, angajații companiei dar mai ales tânăra generație cu privire la consumul rațional de resurse și grija față de mediu. Programul este alcătuit din mai multe proiecte, primul dintre ele fiind „Școala lui Andrei” concurs national pe teme eco-civice, adresat elevilor și profesorilor din Romania. Proiectul se derulează între 22 aprilie și 1 iunie 2009.

Din pagina de prezentare a proiectului aflăm că: “Scopul declarat al acestor activitati este promovarea in rândul elevilor a unei atitudini responsabile față de societate și de mediul inconjurator.” Proiectul vizează:

  • protecția mediului înconjurător
  • salvarea resurselor naturale
  • reciclarea
  • comunicare și leadership

D-na profesor Elisabeta Chivulescu, coordonatorul proiectului. În acest concurs s-au înscris și elevii clasei a V – a A din școala noastră sub coordonarea inimoasă  a d-nei profesor Elisabeta Chivulescu. Denumirea proiectului lor este „AVOCAȚII BIOMASEI”. Iată câteva sfaturi preluate din acest proiect:

„…Sfaturi demne de urmat :
Iubiți natura !
Uniți puterile pentru a o proteja !
Bucurați-vă de ceea ce va oferă !
În sânul ei e sănătatea noastră !
Toți avem datoria de a o păstra curată.
Inamicii naturii sunt dușmanii sănătații.
Nu lăsati resturi și gunoaie în păduri !
Admirați, dar nu distrugeți !
Totul depinde de noi, oamenii.
Urmări grave poate avea poluarea.
Răul făcut, greu se mai repară.
Acestea sunt câteva sfaturi demne de urmat.”

Concursul este dotat cu premii și acestea vor reveni, în caz de câștig, atât elevilor din echipa înscrisă în concurs cât și școlii și profesorului coordonator.Acestea sunt premiile concursului.Click pe sigla pentru a fi dirijati direct pe site-ul concursului. Pentru ca echipa noastră să câștige, noi, școala, trebuie să susținem acest proiect. Pentru a  face acest lucru  fiecare poate vota pe site-ul concursului în secțiunea ce corespunde școlii noastre. Puteti promova proiectul lor și în rândul familiei, prietenilor, etc. Pentru a ajunge direct pe site-ul concursului dați click pe sigla alăturată.

Imagini din timpul realizării proiectului „AVOCAȚII BIOMASEI”

VOTAȚI PROIECTUL „AVOCAȚII BIOMASEI”!

 

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: