Am început cu Valentine’s Day

Valentine Day la Gimnaziul Bassarabescu În urmă cu vreo 10 zile clopoțelul ne-a chemat din nou la școală. Semestrul al II -lea a început cu bine și chiar cu puțină distracție pentru noi, elevii. Sub îndrumarea  D-nei profesoare de engleză Alina Bocan, noi, elevii claselor a VI -a, ne-am hotărât să  sărbătorim …  Valentine’s Day. Mai pe scurt fiecare elev care a dorit si-a exersat talentul si priceperea în a realiza o felicitare dedicată acestei zile sau cuiva anume.

 

 Afisul spectacolului

În data de 27 februarie 2009 la ora 10.00, elevii școlii noastre sunt invitați la spectacolul de divertisment: „Veniți la circ cu… bunicuțu’”. Spectacolul este prezentat de Teatrul de Copii si Tineret din Galati. La spectacol se anuntă participarea lui Alexandru Jula, celebru interpret de muzică ușoară. Cei care doresc să participe sunt rugați să ia legătura cu diriginții sau învățătorii claselor pentru bilete. Costul unui bilet: 5 ron. Vă așteptăm!

 

 

 

„Reciclează deseurile pentru a proteja mediul înconjurător!”

În acest semestru se anunță și câteva concursuri interesante pentru elevi. Primul concurs se numește „Reciclează deșeurile pentru a proteja mediul înconjurător!”. Este un concurs la care elevii pot participa cu fotografii și desene pe tema menționată. Din toate  lucrările prezentate de elevi vor fi selecționate 15 (foto și desene). Acestea vor participa la etapa finală, interșcolară, a concursului. Lucrările finaliste vor fi premiate și vor face obiectul unei expoziții. Premierea va avea loc pe data de 20 martie 2009. (Precizare din partea școlii: lucrările care nu vor intra în finală vor fi expuse timp de 2 săptămâni în școala noastră.) La concurs participă un număr de 10 școli din Ploiești în cadrul unui proiect pilot de colectare selectivă (DEEE – deseuri de echipamente electrice si electronice). Mult succes!

Scolile participante: „Radu Stanian”, „Ion Creangă”, „Rares Vodă”, „Florin Comișel”, „Anton Pann”, „Andrei Muresanu”, Liceul teoretic „Nichita Stănescu”, Grup Scolar „1 Mai”.

 

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: